Понякога дали по желание или по необходимост са нужни допълнителни и дори специални траурни услуги, които не са включени в нашите минимални пакети за погребение, кремация, урнополагане и помен. Може да разчитате на Траурна Агенция АврорА да осигури всичко необходимо да изпратите подобаващо починал Ваш близък, приятел, роднина.

Предлагайки голямо разнообразие от всякакъв вид погребални услуги, ни дава възможност да обърнем детайлно внимание на всеки клиент и да осигурим индивидуална комбинацията от услуги, които да са максимално от полза. Правото на избор е изключително важно и ние се стараем да дадем пълна свобода на нашите клиенти, за да се получат едни истински и отдаващи почит церемонии.

Независимо дали се отнася за транспорт, тоалет на починалия, изработване на траурни венци, поръчка на ковчег, драперии, раздавки, ритуална погача и други погребални стоки, може да сте сигурни, че ние от АврорА ще Ви помогнем за правилния избор, който да допълни или изгради изцяло подходящата атмосфера за едно достойно изпращане.

Агенцията разполага със собствен специализиран транспорт и хладилна камера, както извършва и репатрации в цялата страна и дори извън България. Ако търсите нещо специфично и не го намирате в изчерпателния списък, който сме съставили за удобство на нашите клиенти по-долу, не се колебайте да ни потърсите по всяко време и ние с удоволствие ще Ви помогнем.

Може да разгледате каталога в сайта ни и да си изберете траурни стоки, които да поръчате. Заповядайте също и в офиса ни на ул. Стара Планина 1 в Пловдив, за да разгледате част от стоките, които предлагаме, от първа ръка.

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти