Траурни драперии

 

Драпериите за ковчези се поставят преди тялото да бъде положено и могат да бъдат изработени от памук, сатен или полиестер. Най-често са в бял цвят, но предлагаме и тъмни нюанси. Драпериите са траурен аксесоар, който се добавя и използва по принцип и Ви съветваме да го направите и Вие. Така засвидетелствате по-голямо уважение към починалия близък, а аксесоарът съдейства, за да отдадем почит на траурната церемония и действа добре да знаем, че сме направили най-доброто, за да изпратим починалия.

Погребалните драперии масово се предлагат от траурните агенции като нашата и Вие бихте направили този избор редом с избора на ковчег, цветя и всичко останало. Ние се грижим за цялостната организация на церемонията така, че да имате най-малко притеснения или грижи в трудния момент.

Качеството на стоките, които предлагаме, е гарантирано и ще се отнесем възможно най-деликатно, адекватно и коректно спрямо Вашите изисквания.

Ако имате конкретен въпрос относно погребалните драперии, можете спокойно да разгледате снимките тук или да ни се обадите денонощно на посочения в сайта телефон, за да поговорим заедно. Ние ще откликнем спрямо индивидуалната необходимост, защото смятаме, че всеки заслужава подкрепа в подобни моменти.

В Каталога ни има част от изборите, които представяме за кръстове, драперии, ковчези, урни, венци и цветни аранжировки. Дългогодишният ни опит ни дава увереността, че ще ви насочим най-правилно и лесно, така че да поемем организацията и да подготвим цялостно траурната церемония.

При драпериите от памук и сатен предлагаме и лилави, зелени, сини и други цветове. Комбинацията от драперия и възглавница наподобява легло и внася усещане за достойнство и покой. Всички драперии са внимателно ушити и поставени от нас като част от пълния комплект услуги, които предлагаме за Ваше максимално улеснение. Денонощно сме готови да се отзовем в случай на нужда. Екипът на Траурна Агенция Аврора остава на пълно разположение и гарантира плавното протичане на погребалните церемонии, които организира.

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти