Погребални ковчези

 

В Траурна Агенция Аврора предлагаме основен избор от ковчези Осогово. Цветовете са бял, кафяв, черен и можете да изберете между различни нюанси и видове дърво. Изборът на ковчег за погребението е най-добре да бъде направен с наше съдействие, защото можем да Ви ориентираме и да Ви помогнем. Осогово са производители, които предоставят едни от най-добрите и адекватни погребални ковчези от години, те варират в цените спрямо възможностите и желанията Ви.

Ще Ви помогнем да направите най-уважителния избор за Вашия близък, роднина или приятел. Качеството е високо, а изработката е направена максимално добре. Отново, това не е нещо, за което трябва да се безпокоите твърде много, защото има стандартно добри избори, и ако не сте сигурни какво точно да изберете, ние от Траурна Агенция Аврора ще Ви насочим по най-добрия начин на база на опита си. Можете да ни позвъните, да ни пишете или да дойдете направо при нас, като координатите ни са на страница Контакти.

Ние знаем, че в трудни моменти това са сред последните избори, за които бихме желали да мислим, затова сме сигурни, че ще съумеем възможно най-бързо да преминем и тази част, за да изпратите в мир и спокойствие близките си.

Погребалните ковчези не са единственият вариант, но са все още най-често използвания в България. Можете да разгледате страниците за Кремация и Урни, в случай, че желанията на Вашия близък за били различни относно начина, по който иска да бъде погребан.

Ако сте сигурни, че искате да подходите традиционно, то имайте предвид, че избирайки ковчег, е необходимо да подадете информация за килограмите и височината на починалия, за да можем да ви насочим към правилната алтернатива за погребението. Над ковчезите понякога хората избират да поставят венци или аранжировки от цветя, които могат да са естествени или изкуствени. Това е опция, която също зависи от Вас самите - дали го намирате за правилно или смятате, че това не е част от традициите, в които вярвате. Попитайте ни, за да обсъдим пълния набор от възможности при избора на ковчези и ще решим този въпрос най-точно, бързо и коректно заедно.

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти