Траурни венци и аранжиране на ковчези

 

В Траурна Агенция Аврора предоставяме траурни аранжировки - венци или букети от цветя могат да бъдат поставени върху ковчега или на друго място. Спрямо Вашите желания ще Ви помогнем да отдадете почит чрез символиката на цветята. Ние ще сме насреща, за да Ви дадем съвет, ако Ви е трудно да решите какво е подходящо.

Полагането на цветя е ритуал, чрез който се стремим да отдадем последното послание от живота, когато се разделяме с близките си. Пожелаваме им пътят им нататък да е светъл, мирен и чист. Можете да изберете между естествени цветя и изкуствени цветя. Чрез траурните цветя можете да изберете съчетанието от любимите цветя на Вас и Вашите близки, а ние ще се погрижим за аранжировката.

Погребалните венци от цветя могат да бъдат ефектни или деликатни, по-големи като площ аранжировки или по-малки и скромни изработки. Сред класическите избори са карамфилите, розите, герберите, а сред преобладаващите цветове са белият, червеният, зеленият и други. Разбира се, можете да изберете и пълноцветна комбинация от много цветове и цветя, или да изберете стилен и деликатен венец от една цветова гама или вид.

Венците могат да бъдат завършени от лента с надпис или да бъдат изработени изцяло от цветя. Също така можете да изберете най-подходящата цветова комбинация и форма. Траурното аранжиране е често срещано, защото венците са универсален символ на затварящия се кръг, на кръговрата на живота. Често имаме желанието любимите цветя на нашите близки да ги съпровождат до последния им час. Всяко цвете е много различно, наборът от цветя, с които ни е дарила природата е безкраен и така цветето ни напомня с красотата си за добрите качества на човек, за онова, с което той е проявявал обичта и радостта си.

Антоан дьо Сент-Екзюпери твърди, че всяко цвете можеш да обичаш по един единствен специфичен начин и ще знаеш, че то е завинаги там.

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти