По желание към минималния пакет могат да се добавят допълнителни траурни стоки и услуги по предварително обявен ценоразпис.

Документи необходими за извършване на погребение в ново гробно място

  • Съобщение за смърт - издава се от лекаря констатирал смъртта
  • Лична карта на починалия

Документи необходими за извършване на погребение в наследствено гробно място

  • Съобщение за смърт - издава се от лекаря констатирал смъртта
  • Лична карта на починалия
  • Квитанция за платено гробно място. Ако нямате квитанция, ние ще направим справка в регистрите.
  • Ако се наложи:
    • Удостоверение за наследници на първия положен в гробното място. Издава се от кметството, чийто жител е бил починалия.
    • Ако покойникът не е пряк наследник се попълва декларация по образец подписана от всички наследници, че са съгласни да се извърши погребението в наследственото гробно място.
 
 

Само Вие можете да прецените какво означава едно "добро" погребение – всеки човек е различен и има различни предпочитания, но при нас в Траурна Агенция Аврора, вярваме, че "добро" погребение означава такова, при което човекът, който го организира усеща, че има контрол над това, което се случва и получава цялата информация, от която има нужда относно всички възможности пред него. Погребението на Ваш скъп човек не трябва да бъде събитие, което да следва наложена Ви последователност и ограничения. Вие може да създадете церемония, която най-добре да отразява живота на починалия и да почита паметта му.

Ние вярваме, че ако хората знаят, че разполагат с повече възможности за това как да изглежда погребалната церемония, те биха се възползвали от тях за да я превърнат в специален спомен, вместо да изпитват ужас от нея.

Какво се прави на погребение?

По закон, тялото на починалия трябва да бъде погребано или кремирано, но детайлите по погребалната церемония, изцяло зависят от вас. Погребенията се извършват в посочен от Вас гробищен парк.

Традиционната религиозна служба е подходяща за някои семейства. За други, изцяло нерелигиозно погребение е по-подходящо. Изборът е Ваш.

Много хора си задават въпроса – Каква е цената на едно погребение?

Истината е, че погребенията могат да бъдат доста скъпи, но това не винаги означава, че те са качествени. Доброто погребение не е задължително по-скъпото. Всичко зависи от избора, който Вие ще направите.

За повече информация относно цялостната организация на погребение (включително транспорт, хладилна камера и всичко останало) може да разгледате нашите пакети, каталога ни или да се свържете с нас на някой от посочените телефони, както и да ни пишете на e-mail: avrora.traur@abv.bg

Траурна Агенция Аврора е тук за да организира погребалната церемония, която ще Ви помогне да съхраните само най-топлите спомени за Вашите близки и приятели. Не се колебайте да се свържете с нас денонощно. Направете правилният избор!

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти