Кремациите се таксува отделно.

Допълнителни услуги по желание.

 
 

Организирането на погребението или кремацията за починалия близък човек е сложна и трудоемка задача, особено когато емоционалното натоварване върху Вас е толкова голямо. Но това е от изключителна важност, тъй като Ви дава възможност по най-подходящия начин да отбележите живота и да почетете паметта на скъп човек. Траурна Агенция Аврора е мястото, където Вие ще откриете подкрепата, от която всеки има нужда в трудния момент.

Ако вече сте избрали кремацията, все пак трябва да помислите и за урната, в която ще се съхраняват прахът на Вашия близък човек. Важно е да изберете подходяща урна, в зависимост от това какво е Вашето решение за това какво ще се случи с пепелта. Например, ако планирате да съхранявате урната в дома си, е редно да потърсите по-добре изглеждаща урна. Все пак, обикновено, ако хората изберат да съхраняват урната в дома си, те го правят с цел да запазят топъл спомен за близкия човек.

Независимо дали изборът Ви е полагане на урната в обособените места в гробищните паркове или запазването й във Вашия дом, е необходимо да подходите внимателно.

Семействата понякога избират да запазят само малка част за дома си, така че е възможно да закупите по-малка урна или друг подходящ контейнер за тази цел.

Имайте предвид качеството и се спрете на най-подходящия материал. Урните се изработват най-вече от дърво, керамика, гранит, мед, бронз, месинг, стъкло, порцелан и др. Дървените урни например, не са устойчиви за излагане на открито.

Урнополагането в обособените за това места в гробищните паркове има своите предимства, защото позволява на близките на починалия да имат място, ня което да отидат за да отдадат своята почит към него, както и да извършват традиционните помени.

Не се колебайте да се свържете с Траурна Агенция Аврора, където ще получите допълнителна информация за всички опции, касаещи кремациите, урнополагането и погребенията.

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти