Траурна Агенция Аврора разполага със специализиран транспорт (луксозна катафалка и микробус), който денонощно е на Ваше разположение при необходимост, защото знаем от колко голяма важност е да се реагира бързо, когато е необходимо. Фирмата има всички необходими разрешителни, издадени от РЗИ, а катафалката и микробусът отговарят на всички законови изисквания за транспортиране на починали хора.


Траурна Агенция Аврора предлага и транспортиране от места в цяла Европа, транспортиране от и до хладилна камера. Катафалката и микробусът са оборудвани с всичко необходимо за сигурното и бързото транспортиране на починалия човек. Не забравяйте, че нашите служители са денонощно на Ваше разположение и ще подходят изключително професионално и бързо в най-трудния за Вас момент, за да може Вие и Вашите близки да организирате достойното изпращане на скъп за вас човек.

funeral-home-Avrora-5
funeral-home-Avrora-3

На посочените телефони, e-mail адрес и в нашия офис в гр. Пловдив (ул. Стара Планина 1, до бившата баня Филипово), по всяко време може да получите информация относно транспортиране на починал човек в страната и чужбина, както и всяка друга информация, свързана с организацията и осъществяването на погребение. Грижата и вниманието, с които нашите служители ще се отнесат към Вас във всеки един момент са гарантирани от нашия опит и лоялност към нашите клиенти.

funeral-home-Avrora-4

Как може да Ви помогнем?
Свържете се с нас!


Контакти